Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Július 05. 05:01, péntek | Belföld
Forrás: mti

Kisbusszal ütközött egy autó Tarnál, tizenketten megsérültek

Kisbusszal ütközött egy autó Tarnál, tizenketten megsérültek

Tizenketten megsérültek csütörtökön a 21-es főúton Tar közelében, ahol összeütközött egy kisbusz és egy személyautó - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a két jármű a főút 36-os kilométerénél, a sámsonházai elágazásnál eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze. A balesetben az első adatok szerint tizenketten sérültek meg – tette hozzá.

Az útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes lezárás volt érvényben. A rendőrök a forgalmat Tar irányába, illetve a Budapest felől érkezőket Pásztó felé terelték.

Szeles Péter, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóreferense arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kisbuszban nyolcan, az autóban négyen utaztak. A helyszínre a pásztói és a bátonyterenyei tűzoltók vonultak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.