Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2012. Március 06. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Kirúgták! Külföldre menekül a szégyen elől a VV5 pornósa

Kirúgták! Külföldre menekül a szégyen elől a VV5 pornósa

VV Vera álmában sem gondolta volna, hogy egy valóságshow után állástalan maradhat. Ugyan nem szerette volna lábát a média területén megvetni, viszont azzal sem számolt, hogy egy haknija sem lesz.

Az érzékeny lány egy hónap múlva már a hitelét sem tudja fizetni, így nem lát más megoldást, mint külföldre menekülni.

A ValóVilág ötödik szériájából megismert játékosok közül leginkább a nyertesnek, Attilának fut a szekere. Vera arról panaszkodott a bulvársajtónak, hogy neki egyáltalán nincsenek fellépései, pedig egy albérlet fenntartásával és egy autó hitelének törlesztőrészletével is meg kell küzdenie hónapról hónapra. Az érzékeny lelkű lány fejében korábban meg sem fordult, hogy a ValóVilág után közvetlenül padlóra kerülhet.

- Nincsenek fellépéseim, nem hívnak sehová. Megmondom őszintén, nem erre számítottam. Folyamatosan a képernyőn voltam, ehhez képest most senki sem kíváncsi rám - kezdte az Új Ásznak az egykori villalakó, akinek már arra sincs pénze, hogy a jövő hónapban kifizesse az autójára felvett hitelét.

- A munkahelyemről elbocsátottak, haknijaim nincsenek. Albérletet kell fizetnem és 60 ezer forint hiteltörlesztést. Még egy hónapig el tudom magam tartani, de utána elképzelésem sincsen, hogy mi lesz velem. A családom segítsége nélkül nincstelen lennék - panaszkodott Vera, aki bizonytalan helyzete miatt még az udvarlók közeledését sem tudja komolyan venni.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.