Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2011. Október 17. 10:11, hétfő | Helyi

Kihelyezték a táblákat

Kihelyezték a táblákat

Megoldódtak a belvárosi utcák parkolási problémái.

Mint ahogy arról korábban honlapunk is beszámolt, több belvárosi utca parkolási rendjével kapcsolatban komoly problémák adódtak. A Szent László utca, Eötvös utca és Rákóczi utca parkolási rendjének problémáját az okozta, hogy az itt lakók és ide engedéllyel érkezők a járdára felállva parkoltak (jobb híján) és ez több jogi anomáliát is okozott. Ez az anomália több autósnak is 30.000 forintjába került.

Végre megoldódott a probléma. Az éritett utcák egyik oldalán engedélyezték a járdán való várakozást, amire külön tábla hívja fel a figyelmet. Aki viszont a "rossz" oldalon várakozik, továbbra is büntetésre számíthat.

Címkék: parkolás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 12:41, péntek | Helyi

Hamarosan elkészül az új várkerti parkoló

Összesen 339 parkolóhely jön létre a Fő tér közelében a mostani parkolóépítésnek köszönhetően, amely 125 autó számára teszi lehetővé a várakozást.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél