Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2021. Október 01. 14:38, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai RK.

Kifosztotta alvó ismerősét a fiatal, a rendőrök elfogták

Kifosztotta alvó ismerősét a fiatal, a rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság gyanúsítottként kihallgatta a 16 éves kunszentmártoni fiút.

A rendőrséget 2021. szeptember 28-án éjjel értesítette a sértett arról, hogy a 83-as számú főút melletti építkezésnél tartózkodik egy lakókocsiban és mialatt aludt, a nadrágzsebéből eltűnt az ott tartott több mint százezer forintnyi készpénze. A helyszínre érkező járőrök az adatgyűjtés során, a lakókocsi mellett elhelyezett gumiabroncs alatt hiánytalanul megtalálták az ellopott összeget, majd hamarosan igazoltatták a feltételezett elkövetőt is, akit előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A 16 éves kunszentmártoni fiú elismerte a tettét. Elmondta, hogy az édesanyjával és a sértettel együtt érkezett a 83-as számú főút mellett folyó építkezéshez. Az éjszaka, egy hirtelen ötlettől vezérelve ellopta az elbóbiskoló sértett nadrágzsebében levő készpénzt, majd elrejtette azt a lakókocsi mellett.

A rendőrök a megtalált készpénzt visszaadták a jogos tulajdonosának, a fiatal ellen pedig kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 16:46, kedd | Helyi

Letették az új református óvoda alapkövét

A jelenlegi Édenkert Református Óvoda épületével szemben, a Veszprémi úton épül új óvoda Pápán.

2021. November 30. 10:30, kedd | Helyi

Koronavírusban hunyt el az év veszprémi mentőse

2021. November 29. 13:53, hétfő | Helyi

Önkormányzati jutalmakat vehettek át pápai rendőrök

Immáron hagyománynak számít Pápán, hogy a város polgármestere elismerést nyújt át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröknek. Ezúttal az egyik biztonsági cég helyi vezetője is csatlakozott dr. Áldozó Tamáshoz.