Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2012. Március 19. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiderült a titok: megházasodott az álompár

Kiderült a titok: megházasodott az álompár

Kate Hudson azt állította, nem sietnek összeházasodni partnerével, Matt Bellamyval. Édesanyja, Goldie Hawn azonban elszólta magát: az esküvő szerinte már le is zajlott.

Kate Hudson kezét már egy évvel ezelőtt megkérte partnere, Matt Bellamy, a párnak pedig nem sokkal később gyermeke is született, de a színésznő egészen idáig azt állította, hogy esküvőt még nem terveznek a rocksztárral. Édesanyja, Goldie Hawn most azonban elszólta magát egy interjúban, amiből arra lehet következtetni, hogy Hudson eltitkolta az igazságot, valójában ugyanis már kimondták a boldogító igent a Muse frontemberével.

Hawn akkor kotyogta el a titkot, amikor gyermekeiről és unokáiról kérdezték. A sztár azt mondta: "A gyermekeim mindannyian nagyszerű szülők, amiért nem tudok elég büszke lenni rájuk. Nem aggódtam Kate-ért sem, amikor egy angol rocksztárhoz ment feleségül, mert csak az számít, hogy milyen a kapcsolat." Kate Hudson és Matt Bellamy részéről a kijelentéssel kapcsolatban egyelőre semmilyen magyarázat nem érkezett, bár a hír megerősítésén kívül sok mindent nem is közölhet a pár, hacsak nem az a helyzet, hogy Goldie Hawn azt sem tudja, mit beszél.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"

2021. November 23. 08:49, kedd | Bulvár

A Whitesnake búcsúturnéja Budapestet is érinti

A Whitesnake jövőre búcsúturnéra indul, amely Budapestet is érinti. A hard rock zene brit legendája 2022. július 4-én ad koncertet a Barba Negrában.