Városlista
2022. május 17, kedd - Paszkál

Hírek

2012. Március 19. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiderült a titok: megházasodott az álompár

Kiderült a titok: megházasodott az álompár

Kate Hudson azt állította, nem sietnek összeházasodni partnerével, Matt Bellamyval. Édesanyja, Goldie Hawn azonban elszólta magát: az esküvő szerinte már le is zajlott.

Kate Hudson kezét már egy évvel ezelőtt megkérte partnere, Matt Bellamy, a párnak pedig nem sokkal később gyermeke is született, de a színésznő egészen idáig azt állította, hogy esküvőt még nem terveznek a rocksztárral. Édesanyja, Goldie Hawn most azonban elszólta magát egy interjúban, amiből arra lehet következtetni, hogy Hudson eltitkolta az igazságot, valójában ugyanis már kimondták a boldogító igent a Muse frontemberével.

Hawn akkor kotyogta el a titkot, amikor gyermekeiről és unokáiról kérdezték. A sztár azt mondta: "A gyermekeim mindannyian nagyszerű szülők, amiért nem tudok elég büszke lenni rájuk. Nem aggódtam Kate-ért sem, amikor egy angol rocksztárhoz ment feleségül, mert csak az számít, hogy milyen a kapcsolat." Kate Hudson és Matt Bellamy részéről a kijelentéssel kapcsolatban egyelőre semmilyen magyarázat nem érkezett, bár a hír megerősítésén kívül sok mindent nem is közölhet a pár, hacsak nem az a helyzet, hogy Goldie Hawn azt sem tudja, mit beszél.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.