Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2011. December 06. 07:58, kedd | Külföld
Forrás: mno.hu/MTI

Kézigránátokkal akart repülőre szállni

Kézigránátokkal akart repülőre szállni

Öt kézigránátot találtak egy utas poggyászában Newark repülőterén – jelentette hétfőn az amerikai CBS tv-csatorna hétfőn az amerikai repülésbiztonsági hatóságra (TSA) hivatkozva.

A TSA bejelentése szerint a Brüsszelbe készülő hölgynél lévő kézigránátok nem voltak élesek, s a még a hétvégén történt eset nem okozott fennakadásokat a New York nemzetközi légi forgalmát biztosító három reptér egyikének, a Newark Liberty Airport (EWR) működésében.

A repülésbiztonsági hatóság újólag felhívta az amerikai utasok figyelmét a légi utasok poggyászára vonatkozó előírások betartására, utalva arra, hogy ugyancsak a hétvégén egy Los Angelesbe induló utas táskájában hitelkártya-kést találtak, ami szintén a tiltott tárgyak között van.

Fotó: TSA

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 11:11, szombat | Külföld

Bukarestből Székelyföldre utazott a magánlátogatáson Romániában tartózkodó brit uralkodó

Bukaresti \"félhivatalos\" programja után péntek este megérkezett székelyföldi birtokára, Zalánpatakra III. Károly brit uralkodó - közölte az erdélyi Krónika hírportál szombaton.

2023. Június 02. 07:43, péntek | Külföld

Belgorodi ukrán betörési kísérletek visszaveréséről számolt be az orosz védelmi tárca

Visszaverték az orosz katonai és határvédelmi egységek ukrán fegyveresek három arra irányuló kísérletét, hogy behatoljanak Belgorod megyébe, és ott terrortámadást hajtsanak végre a polgári lakosság ellen.