Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Október 09. 09:25, csütörtök | Helyi

Kezdődik a Győri Filharmonikus bérlet

Kezdődik a Győri Filharmonikus bérlet

Élmény a fülnek új szlogenünkkel különleges zenei programokat kínálunk Pápa zeneszerető közönségének új, 2014/2015-ös zenei évadunkban is.

Igényes műsorokat, a kultúra különleges és mindenki számára érthető produkcióit hozzuk el a városba, hogy lehetőséget teremtsünk a tartalmas kikapcsolódásra. A három előadásból álló hangversenysorozat nyitó előadásán, 2014. október 16-án, Szulák Andrea, a mai magyar zenei élet közkedvelt előadóművésze lesz a vendége a zenekarnak. A koncerten a mindenki által jól ismert slágerek, dalok hangzanak el nagyzenekari kísérettel, Silló István karmester dirigálása mellett. A sorozat második előadásán, már a következő évben, február 12-én Orosz Zoltán, világhírű harmonikaművész látogat el Pápára, és Vivalditól Brahmsig, a francia sanzontól az orosz cigánydalokig, a délszláv népzenétől Astor Piazzola argentin tangójáig mutatja be a harmonika különleges hangzásvilágát, és mindezt a Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében és társaságában. Azt est karmester a Liszt-díjas Kovács László lesz. Záró előadásunkon zenés mesékkel és mesés zenékkel készülünk elbűvölni pápai közönségünket. A március 29-i előadásunk vendége a Kossuth-díjas Berecz András ének- és mesemondó lesz, aki tanulságos, humoros és nagyon is szerethető ízes stílusában fogja elvarázsolni, amely mellett a Győri Filharmonikus Zenekar fogja az esthez méltó dallamokat szolgálni. Ezen az estén művészeti vezetőnk, a Liszt-díjas Berkes Kálmán vezényletével fogunk egy különleges élményt kínálni pápai közönségünknek.

Bérletvásárlásra a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ jegypénztárában illetve a Tourinform Irodában van lehetőség.

Filharmonikus bérlet – Pápa
2014. október 16., csütörtök
SZULÁK
GYŐRI FILHARMONIKUS ZENEKAR
A Győri Filharmonikus Zenekar és Szulák Andrea közös hangversenye – világslágerek nagyzenekari kísérettel.
HELYSZÍN: Pápa, Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ
KEZDÉS: 19 óra
VEZÉNYEL: Silló István
KÖZREMŰKÖDIK: Szulák Andrea

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

Perutz: Szurkolói busz indul az ajkai kupadöntőre

A vármegyei kupa döntőjében, június 4-én a Balatonalmádi csapatával mérkőzik meg a pápai együttes.

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...

2024. Május 16. 06:35, csütörtök | Helyi

Bejutott a megyei kupa döntőjébe a Perutz

A Veszprém vármegyei kupában sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a Pápa, ezúttal a Péti MTE-t győzték le 3-1 arányban, ami azt jelenti, hogy a júniusi kupadöntőben a Balatonalmádi csapata ellen zárja a sorozatot a Perutz.