Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Szeptember 06. 07:41, kedd | Belföld
Forrás: mti

Ketten meghaltak, huszonhatan megsérültek egy buszbalesetben Nagykállónál

Ketten meghaltak, huszonhatan megsérültek egy buszbalesetben Nagykállónál

Két ember meghalt, további kettő súlyos, huszonnégy pedig könnyebb sérülést szenvedett a Nagykálló és Geszteréd között hétfő délután történt buszbalesetben

- közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel. A rendőrség információs pontot állított fel a baleset helyszínének közelében.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a www.police.hu oldalon azt közölte, a rendőrség a baleset helyszínéhez közeli Érpatak község polgármesteri hivatalában este nyolc órától információs pontot működtet, ahol a sérültek állapotáról tájékozódhatnak a hozzátartozók.

A rendőrségi helyszínelés még mindig tart a balesettel érintett útszakaszon.

A korábbi tájékoztatás szerint az útszakasz érpataki elágazása közelében ütközött össze egy gyerekeket szállító iskolabusz és egy munkásokat szállító mikrobusz. Dóka Imre, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, a mikrobuszban utazó három ember közül két felnőtt a helyszínen életét vesztette.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, a mentők kilenc mentőautóval és két mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre. Egy 19 éves lány és egy fiú súlyos fejsérülést szenvedett, őket helikopterrel a miskolci és debreceni kórházba vitték. Huszonnégy könnyebb sérültet a nyíregyházi és a debreceni kórházba szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére