Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Február 27. 13:35, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), mti

Három személyautó és egy busz ütközött - Teljes az útzár

Három személyautó és egy busz ütközött - Teljes az útzár

Szerencsés kimenetelű baleset történt a 83-as úton Bakonyjákó és Tapolcafő között. A balesetben részt vett a Lombard Pápa három játékosa is.

Frissítés: Az útzárat nem sokkal három óra előtt feloldották.

Dömölki Zsolta Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője közölte: péntek délelőtt a 83-as főút 18-as kilométerszelvényében Bakonyjákó és Tapolcafő közt egy előzést végrehajtó személyautó autóbusznak ütközött. A szabálytalanul előző járművel szemben érkező két másik személygépkocsi pedig árokba hajtott, hogy elkerülje az ütközést.

Helyszínen szerzett információink szerint a baleset okozója elhagyta a helyszínt, vagyis cserbenhagyást követett el. Kérdésünkre a rendőrség ezt nem tudta megerősíteni.

A szóvivő hozzátette, a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta a 83-as főutat, kerülni a környező mellékutakon Pápakovácsi-Kup-Bakonypölöske-Noszlop irányában lehet. Kérdésünkre a rendőrség nem tudta megmondani, hogy meddig tart az útzár a 83-ason.

Lattenstein János, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője elmondta: a helyszínről két könnyebben sérült embert szállítottak kórházba.


Már Tapolcafő után jókora sor alakult ki, sokan vissza is fordulat


Ez az olasz autóbusz megpróbált kerülni, de pórul járt. Épp egy traktor próbálja vontatni

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.