Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Február 14. 16:50, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Két pápai ingatlanos is bekerült az ország legjobbjai közé

Két pápai ingatlanos is bekerült az ország legjobbjai közé

Molnár Márk István és Némethy Zsolt az OTP Ingatlanpont országos rangsorának élmezőnyébe kerültek.

A két pápai fiatalember által elért eredmény azért is különösen figyelemre méltó, mivel olyan településeken működő ingatlanirodák munkatársaival versengtek, ahol a pápainál jóval magasabbak az ingatlanárak, a kialakult sorrendben pedig fontos szerepe volt az ez alapján megállapított megbízási díj mértékének.

Némethy Zsolt az ötödik, míg Molnár Márk István a hatodik legjobb teljesítményt nyújtotta idén januárban, országosan. Az OTP Ingatlanpont pápai irodája is kiválóan teljesített, hiszen az irodák rangsorában az előkelő negyedik helyet foglalja el.

Ha ingatlanközvetítőt keres ingatlanja eladásához, vagy megvételéhez, válassza a megfelelő embert. Mi az az öt kulcsfontosságú szempont, melyekkel rendelkeznie kell a megfelelő személynek?

Tapasztalat: Az ingatlanközvetítőnek rendelkeznie kell az ingatlanpiacon szerzett tapasztalattal és ismeretekkel, hogy hatékonyan tudjon segíteni az ingatlan eladásában vagy megvételében.

Jó hírnev: Az ingatlanközvetítő hírneve fontos, mivel ez jelzi a munkája minőségét és megbízhatóságát. Győződjön meg arról, hogy olyan személyt választ, aki pozitív visszajelzéseket kapott másoktól.

Széleskörű ismeretek: Az ingatlanközvetítőnek ismernie kell az ingatlanpiacot és a helyi ingatlanokat, hogy hatékonyan tudjon segíteni az ingatlan eladásában, vagy megvételében.

Kommunikációs készségek: Az ingatlanközvetítőnek jó kommunikációs készségekkel kell rendelkeznie, hogy meg tudja magyarázni az ingatlan eladásával, vagy megvételével kapcsolatos részleteket és lehetőségeket.

Professzionális megközelítés: Az ingatlanközvetítőnek professzionális megközelítést kell alkalmaznia az ingatlan eladásában vagy megvételében, és alaposan meg kell vizsgálnia az ingatlant, hogy meg tudja állapítani a helyes árat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.