Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Február 04. 09:15, szerda | Helyi sport
Forrás: papa-ma.hu

Két játékossal is szerződést bontott a Lombard

Két játékossal is szerződést bontott a Lombard

A Lombard Pápa hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub január 31-ével közös megegyezéssel felbontotta Tóth Gábor és Kenesei Krisztián szerződését.

A rutinos támadó a Szombathelyi Haladás alakulatától érkezett Pápára 2013 nyarán, pápai pályafutása alatt nyolc gól fűződik a nevéhez. A csatár közös megegyezéssel távozik a Perutzból, Kenő ugyanis az NB II-es Vasasnál kívánta folytatni pályafutását, miután szabadon igazolhatóvá vált, az angyalföldiekkel 2016. június 30-ig tartó szerződést kötött. A fiatal kora ellenére rutinosnak mondható Tóth Gábor 2007 telén igazolt Pápára, azaz nyolc évig viselte a Lombard mezét, ősszel 16 mérkőzésen lépett pályára, mindannyiszor kezdő volt, azonban sem a klub, sem a játékos nem szerette volna meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését, ezért döntöttek úgy a felek, hogy még a téli időszakban elválnak útjaik.

Fotó: nb1.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő