Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Április 17. 09:30, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Két ittas vezető, öt percen belül

Két ittas vezető, öt percen belül

Öt percen belül két ittasan vezető helyi férfit igazoltattak a pápai rendőrök a hétvégén. Mindkettőjüket előállították a rendőrségre.

A pápai rendőrök 2018. április 14-én 23 óra 50 perckor Pápa egyik utcájában igazoltatták a személygépkocsival közlekedő 20 éves S. Arnold pápai lakost. A férfivel szemben alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, valamint megállapítást nyert, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Öt perc múlva az egyik közeli utcában a 21 éves helyi S. Ákost is intézkedés alá vonták a rendőrök, aki ugyancsak személygépkocsival közlekedett. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda szintén pozitív eredményt mutatott, valamint kiderült, hogy vezetői engedélye neki sincs.

A járőrök mintavétel céljából mindkét sofőrt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A mintavétel eredményére figyelemmel S. Arnolddal szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök, míg S. Ákos ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

S. Arnold és S. Ákos ellen az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatti eljárásokat a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.