Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Két év alatt bő félmilliárdot kaszált Hajdú Péter

Két év alatt bő félmilliárdot kaszált Hajdú Péter

Sikersztori a milliárdos negyedből...

Kitűnő üzletember az ismert tévés műsorvezető-producer Hajdú Péter: vállalkozása, a Frizbi Entertainment Kft. bőven több mint félmilliárd forinttal tudta növelni bevételeit az elmúlt két évben. A showman érdekelt az energiaital-, a fesztiválszervező és a szépségiparban is.

Hajdú Péter cége, a Frizbi Entertainment Kft. a cégbeszámolók alapján két év alatt 550 millió forinttal növelte nettó árbevételét. A film-, video- és televíziós műsorgyártással foglalkozó társaság 2010-ben még nettó 213 milliós bevételt ért el, ezt 2011-re 602 millióra, majd 2012-ben 762 millió forintra növelte. A társaság eredménye mindhárom évben pozitívumot mutatott, tavaly 15,6 millió forintot, amit nem vettek ki a cégből, az eredménytartalékba helyezték – olvasta ki a Céginfo.hu adataiból a Napi Gazdaság Online.

A céget 2007 decemberében alapította Hajdú Péter a NÉVshowR című show-ban műsorvezető társával, Dömsödi Gáborral, valamint Nagy Tamással együtt Média Akadémia Kft. néven, amelyben a gyártás mellett oktatással is foglalkoztak. A társaságból 2009. május végén szálltak ki a tulajdonostársak, s változott a neve Hajdú show-jának gyártójaként Frizbi Entertainmentre. Hajdú 2010-ben szerződött a Story Tv-től a TV2-höz Esti Frizbi című show-jának gyártására, kezdetben heti rendszerességgel jelentkezett a műsor. A cég más műsorok gyártásában is részt vesz.

Hajdú Péter ügyvezetője és negyedmagával tulajdonosa a Septemberfest Kft.-nek, amely tavaly szervezte, s idén is szervezi szeptemberben a miskolci népkerti sörfesztivált. Ebben a vállalkozásban Hajdú tulajdonostársa ifj. Barabás Ernő és Barabás Zsolt is, akiknek családjáé a néhány év alatt Magyarország piacvezető energiaital-gyártójává nőtt Hell Energy Kft. A család felkerült a Napi Gazdaság A 100 leggazdagabb című kiadványának listájára mintegy 6,9 milliárd forintos becsült vagyonnal (a 86. helyen).

Hajdú Péter egyik vezető tisztségviselője, igazgatósági tagja a Hell Energy Kft. cégének, a Xixo Pack Zrt.-nek. A Frizbi Entertainment májusban megvásárolta a Magyarország Szépe Kft. többségi tulajdonrészét, amely többek között a Miss World szépségverseny magyarországi licenctulajdonosa. A cég ügyvezetője Hajdú felesége, Sarka Kata lett.

Címkék: hajdú péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.