Városlista
2023. május 29, hétfő - Magdolna

Hírek

2023. Február 14. 14:20, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Ügyészség

Késsel fenyegette a feleségét, hogy megöli

Késsel fenyegette a feleségét, hogy megöli

Házastárs sérelmére, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás bűntette miatt távoltartás elrendelését indítványozta a Pápai Járási Ügyészség azzal a 42 éves férfival szemben, aki a pápai lakóhelyükön késsel a kezében, megöléssel fenyegette a feleségét.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2023. február 10-én délután szóváltásba került a házastársával, és azzal fenyegette, hogy leszúrja.

Annak érdekében, hogy az asszonyban még nagyobb félelmet keltsen, magához vett egy kést, amellyel elindult felé, de a lakásban tartózkodó ismerősük közbelépése miatt felhagyott a szándékával.

Az ügyészség a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében szükségesnek tartotta a gyanúsított házastársától történő távoltartásának elrendelését, amellyel a bíróság egyetértett. A végzés ellen a gyanúsított fellebbezést jelentett be, így az nem végleges.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 28. 12:17, vasárnap | Helyi

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Sümegen győzött 4:2 arányban a Pápa, amely így a Veszprém vármegyei első osztály második helyén végzett.

2023. Május 28. 11:22, vasárnap | Helyi

Egy napra ma minden gyermek tűzoltó lehet

Gyermeknap alkalmából kedveskedtek a családoknak a lánglovagok, akik május 28-án betekintést engedtek a laktanya életébe.

2023. Május 27. 21:38, szombat | Helyi

A háborúellenes Bajcsy-Zsilinszky Endre emlékezete

2023. Május 26. 16:24, péntek | Helyi

Feladta magát a szlovákiai magyar vállalkozó meggyilkolása miatt keresett negyedik férfi

Feladta magát a Győri Rendőrkapitányságon pénteken az a férfi, akit a szlovákiai magyar vállalkozó meggyilkolása miatt körözött a rendőrség - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI).