Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2018. Június 02. 16:33, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Késsel és emelővel támadtak rá egy benzinkutasra

Késsel és emelővel támadtak rá egy benzinkutasra

A rendőrök pár órán belül elfogták azt a két környékbeli férfit, akik késsel és emelővel támadtak a benzinkutasra Zalacsánynál pénteken.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két zalaapáti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak Suzuki típusú személyautóval érkeztek a zalacsányi benzinkútra június 1-jén 10 óra körül. A két személy tankolás után, fizetés nélkül akart távozni a helyszínről, azonban az ott dolgozó férfi meg akarta akadályozni őket. A két gyanúsított késsel és más szerszámmal megfenyegette, majd meg is ütötte az alkalmazottat és távozott a helyszínről.

Az egyenruhások a 22 éves és a 31 éves zalaapáti férfit 15 óra 40 perckor elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően – bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 14:04, kedd | Kék hírek

Oltás nélkül szereztek védettségi igazolványt

Három személy ellen folyik büntetőeljárás, akik jogosulatlanul jutottak védettségi igazolványhoz. A rendőrök az ellen a férfi ellen is nyomoznak, aki segítséget nyújtott nekik ebben.

2022. Május 23. 11:00, hétfő | Kék hírek

Több mint ezerháromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Péntektől vasárnapig 1370 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Május 22. 12:07, vasárnap | Kék hírek

Száguldozót fotóztak a rendőrök, durván túllépte a megengedettet

A kocsi vezetője a megengedett sebesség közel kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.

2022. Május 22. 09:08, vasárnap | Kék hírek

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnbanda ellen

Vádemelést javasol a rendőrség egy hétfős bűnszövetség tagjai ellen, akik 42 betörés során több mint 45 millió forint értékben loptak tárgyakat - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.