Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Később túrják fel a Vásár utcát

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

Április 4-én adtunk hírt arról, hogy a néhány évvel ezelőtt jó minőségben megcsinált útpályát fel kell bontani a Vásár utcában, mivel a régi, rossz állapotú főnyomócsővel folyamatos gondok vannak. A Pápai Médiacentrum beszámolója szerint most arra az elhatározásra jutottak, hogy mégsem kezdik meg a forgalomkorlátozással járó munkálatokat, mivel a Vásár utcában nagy a forgalom és a reggeli iskolakezdést veszélyeztethetnék a várható torlódások. Ezért az útpálya megbontásával járó munkálatokat a nyári szünetben végzik el, addig pedig a házi bekötéseket csinálják meg.

A riportban elhangzott, a 200 milliós projekt zárását nem befolyásolja a szóban forgó döntés, a végleges úthelyreállítás azonban csúszhat, várhatóan ideiglenes aszfaltot kap majd az út, amennyiben az időjárás nem engedi a végleges burkolat elkészítését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.