Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Később túrják fel a Vásár utcát

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

Április 4-én adtunk hírt arról, hogy a néhány évvel ezelőtt jó minőségben megcsinált útpályát fel kell bontani a Vásár utcában, mivel a régi, rossz állapotú főnyomócsővel folyamatos gondok vannak. A Pápai Médiacentrum beszámolója szerint most arra az elhatározásra jutottak, hogy mégsem kezdik meg a forgalomkorlátozással járó munkálatokat, mivel a Vásár utcában nagy a forgalom és a reggeli iskolakezdést veszélyeztethetnék a várható torlódások. Ezért az útpálya megbontásával járó munkálatokat a nyári szünetben végzik el, addig pedig a házi bekötéseket csinálják meg.

A riportban elhangzott, a 200 milliós projekt zárását nem befolyásolja a szóban forgó döntés, a végleges úthelyreállítás azonban csúszhat, várhatóan ideiglenes aszfaltot kap majd az út, amennyiben az időjárás nem engedi a végleges burkolat elkészítését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:25, vasárnap | Helyi

Családi nap Döbröntén

Közösségi összefogásban valósult meg a rendezvény, amely nagyon jó hangulatban telt a Bittva patak partján.

2024. Május 18. 21:17, szombat | Helyi

Könnyedén győzött a Perutz

A Perutz a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában Magyarpolányt fogadta a Perutz stadionban.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

Perutz: Szurkolói busz indul az ajkai kupadöntőre

A vármegyei kupa döntőjében, június 4-én a Balatonalmádi csapatával mérkőzik meg a pápai együttes.

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.