Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Május 07. 09:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Kerékpárost ütött el az autós

Kerékpárost ütött el az autós

Jobbra kanyarodása közben nem adott elsőbbséget az egyik pápai útkereszteződésben egy autós a védett úton érkező kerékpárosnak. A biciklis 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 29 éves B. Dávid pápai lakos 2015. május 05-én 6 óra 45 perckor Pápán, a Várkerti úton közlekedett személygépkocsijával. A Szent István úti kereszteződéshez érkezve – az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére – nem adott elsőbbséget a védett úton tőle balról érkező kerékpárosnak és megkezdte a jobbra kanyarodást, miközben elsodorta a biciklist. Az ütközés következtében a kerékpárt hajtó férfi elesett és könnyű sérüléseket szenvedett, valamint kerékpárja is megrongálódott.

A gépkocsivezető ellen indult szabálysértési eljárást a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya folytatja le.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy közlekedésük alkalmával legyenek figyelemmel a jó idő beálltával megnövekedett kerékpáros forgalomra. A kerékpárosok a közlekedés egyik legvédtelenebb szereplői, kérjük, vigyázzanak rájuk és segítsék biztonságos közlekedésüket!

A fotó csak illusztráció

Címkék: baleset, elüt, kerékpáros

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.