Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2017. Április 28. 06:59, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Kerékpár regisztráció a Gyurátz iskolában

Kerékpár regisztráció a Gyurátz iskolában

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a helyi Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskolában regisztrálták a kerékpárokat 2017. április 26-án délelőtt.

A rendőrök a regisztráció mellett a kerékpárok kötelező felszereléseinek meglétét is ellenőrizték, amelynek alkalmával felhívták a figyelmet a hiányzó tartozékok pótlására. A bemutatott kerékpárok többsége azonban rendelkezett az előírt felszerelésekkel.
A regisztráció során az egyenruhások rögzítették a kerékpár tulajdonosának nevét, a bicikli legfontosabb jellemzőit és alvázszámát, valamint a járműről több fotót is készítettek. A feljegyzett adatokat tartalmazó lapot a diákok visszakapták, hogy a törvényes képviselőjük aláírja azt, hiszen csak ezt követően nyílik lehetőség arra, hogy a rendőrség munkatársai a kerékpárt beregisztrálják a bikesafe.hu oldalon. Ennek megtörténte után a gyermek egy regisztrációs kártyát vehet majd át és felkerül kerékpárjára a regisztrációt igazoló matrica is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 21:58, hétfő | Helyi

Áldozó Tamás: Jó a közbiztonság Pápán

A polgármester a Szent László utcáról jelentkezett be videójában.

2024. Május 13. 16:36, hétfő | Helyi

Éjszaka permetezik a vadgesztenye fákat Pápán

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Önkéntes felajánlásként festette meg a mezőlaki dínótojást a pápai művész

A Herendi Porcelánmanufaktúrában mesterfestőként és tervezőként dolgozó Vida Sándor pápai művész készítette el a Föld Napján átadott dínótojást.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Kádat lopott egy lakatlan házból Pápán

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 29 éves helyi lakossal szemben.