Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Augusztus 08. 09:19, hétfő | Helyi
Forrás: Napló-online

Kelet felé kellene fordulni!

Kelet felé kellene fordulni!

Legalábbis dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári jobbikos polgármestere szerint, aki szombaton délelőtt Pápán járt.

"A jobbikos vezetésű szabolcsi város polgármestere a gazdaságélénkítő, munkahelyteremtő intézkedéseiket ismertetve elmondta: jelentős gazdasági és testvérvárosi kapcsolatok vannak kialakulóban iráni, török, kínai, orosz, és ciprusi vonalon. Ezenkívül a városvezetés már Tiszavasváriba csábított egy nehézgép-gyártással foglalkozó nagyvállalkozót, ami százötven helybélinek jelent majd munkalehetőséget.- Továbbá turisztikai, és vendéglátással kapcsolatos fejlesztéseket szeretnénk megvalósítani, valamint a nagyszámú szakképzetlen réteg munkaerejének hasznosítását tervezzük egy jól szervezett, racionális közmunkaprogrammal - fogalmazott dr. Fülöp Erik, aki a közbiztonság súlyos helyzetére is kitért. Mint mondta, a sorozatos segélykiállításokat meghallva hozták létre Tiszavasváriban a csendőrséget, ami a magyar történelemben több mint fél évszázadon keresztül sikeresen működött. Ennek köszönhetően a polgármester szerint a tiszavasváriak szubjektív biztonságérzete, a közrendbe vetett hite jelentősen megerősödött.
- Véleményem szerint országos szinten is követendő modellt alkottunk, amit pártállástól függetlenül minden városvezetésnek alkalmaznia kellene. Felvállaltuk az uzsorások elleni harcot is, akiknek soha egyetlen nap munkaviszonyuk sem volt, mégis luxusban élnek. Ellenük vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeztünk - tette hozzá dr. Fülöp Erik."

Címkék: jobbik, politika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.