Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Március 29. 08:19, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápa-ma.hu

Kedvezményrendszert vezet be az önkormányzat

Kedvezményrendszert vezet be az önkormányzat

Az új rendszer április 1-jén indul, továbbra is várnak pápai vagy környékbeli kiemelkedő minőségű helyi termékeket vagy színvonalas szolgáltatásokat kínáló, a rendszerhez csatlakozni vágyó partnereket.

Dr. Áldozó Tamás polgármester beszélt a bevezetendő szolgáltatásokról az Esterházy-kastély Nádor termében rendezett sajtótájékoztatón - írja a papa-ma.hu.

Pápa városa egy túristáknak szóló, keresletet fokozó rendszert kíván bevezetni.
- Olyan rendszert, amelybe ha valaki belép, folyamatos ösztönzést kap arra, hogy ebből a körből nem lépjen ki. A megjelölt beváltóhelyeken (Esterházy-kastély, Várkertfürdő, Pápai Kóter Turistaszálló és a Kékfestő Múzeum) vásárolt belépőjegy, illetve szálláshely igénybevételekor fő/éjszakánként a szolgáltatás igénybevevője választhat egy, a három másik beváltóhely valamelyikében felhasználható, a belépőjegy árából 10 %-os kedvezményre jogosító bont. A bonok korlátlanul összevonhatóak, -így például egy beváltóhely 10 darab bonjával egy másik beváltóhelyen egy belépőjegy ára teljes egészében kifizethető,- de egyéb, az egyes beváltóhelyek által nyújtott kedvezményekkel nem vonható össze. A programhoz elfogadóhelyként csatlakozott a Hotel Villa Classica, az Esti Kornél Kávéház, a Gólyafészek Étterem és a Viktória Gyorsétterem is (előbbi kettő az általuk nyújtott szolgáltatások árából a náluk kedvezményre jogosító bon felmutatásakor biztosítják a vendégeik részére a 10 %-os engedményt) - mondta a polgármester.

A sajtótájékoztatót követően együttműködési szerződést írt alá aPápai Platán Nonprofit Kft. és a Tarczy Lajos Általános Iskola, mely szerint az iskola vállaljadiákjai produkciókkal részt vesznek a kastély programjain, valamintsegítik az Esterházy-kastély Baráti Kör megalakulását az intézmény diákjaival, és együttműködnek a kastélyt népszerűsítő programokon is.

Fotó: papa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk