Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2012. Március 29. 08:19, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápa-ma.hu

Kedvezményrendszert vezet be az önkormányzat

Kedvezményrendszert vezet be az önkormányzat

Az új rendszer április 1-jén indul, továbbra is várnak pápai vagy környékbeli kiemelkedő minőségű helyi termékeket vagy színvonalas szolgáltatásokat kínáló, a rendszerhez csatlakozni vágyó partnereket.

Dr. Áldozó Tamás polgármester beszélt a bevezetendő szolgáltatásokról az Esterházy-kastély Nádor termében rendezett sajtótájékoztatón - írja a papa-ma.hu.

Pápa városa egy túristáknak szóló, keresletet fokozó rendszert kíván bevezetni.
- Olyan rendszert, amelybe ha valaki belép, folyamatos ösztönzést kap arra, hogy ebből a körből nem lépjen ki. A megjelölt beváltóhelyeken (Esterházy-kastély, Várkertfürdő, Pápai Kóter Turistaszálló és a Kékfestő Múzeum) vásárolt belépőjegy, illetve szálláshely igénybevételekor fő/éjszakánként a szolgáltatás igénybevevője választhat egy, a három másik beváltóhely valamelyikében felhasználható, a belépőjegy árából 10 %-os kedvezményre jogosító bont. A bonok korlátlanul összevonhatóak, -így például egy beváltóhely 10 darab bonjával egy másik beváltóhelyen egy belépőjegy ára teljes egészében kifizethető,- de egyéb, az egyes beváltóhelyek által nyújtott kedvezményekkel nem vonható össze. A programhoz elfogadóhelyként csatlakozott a Hotel Villa Classica, az Esti Kornél Kávéház, a Gólyafészek Étterem és a Viktória Gyorsétterem is (előbbi kettő az általuk nyújtott szolgáltatások árából a náluk kedvezményre jogosító bon felmutatásakor biztosítják a vendégeik részére a 10 %-os engedményt) - mondta a polgármester.

A sajtótájékoztatót követően együttműködési szerződést írt alá aPápai Platán Nonprofit Kft. és a Tarczy Lajos Általános Iskola, mely szerint az iskola vállaljadiákjai produkciókkal részt vesznek a kastély programjain, valamintsegítik az Esterházy-kastély Baráti Kör megalakulását az intézmény diákjaival, és együttműködnek a kastélyt népszerűsítő programokon is.

Fotó: papa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.

2022. Augusztus 10. 14:16, szerda | Helyi

50 helyett 127 km/h-val hajtott Ihászon a fiatal sofőr

A megengedett sebesség dupláját is túllépte a sofőr, a rendőrök intézkedés alá vonták.

2022. Augusztus 10. 09:03, szerda | Helyi

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

A rendőrök minden hétköznap várják a rendőri hivatás, a szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőket.