Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Október 08. 07:57, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Katonai sátrakat állítottak fel a kórház bejáratainál

Katonai sátrakat állítottak fel a kórház bejáratainál

Arra készülnek fel, hogy ha Pápán is jelentősen megemelkednek az esetszámok, csak azokat engedik majd be az épületbe, akiket már kint ellenőriztek.

Ebben az esetben ugyanis az első ellenőrzési pont kikerülne a kórház épületéből és a tegnapi napon felállított katonai sátrakban végeznék át az első szűrést, így az épületbe már csak olyanok léphetnének be, akik átestek az ellenőrzésen. Ha ez a vészforgatókönyv nem következik be, akkor a Jókai utcai és a Séllyei utcai bejáratoknál felállított sátrak az időjárás viszontagságaitól védhetik majd az épület előtt várakozókat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.