Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Június 28. 17:35, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kaszinóból patika Pápán!

Kaszinóból patika Pápán!

Az egykori pápai kaszinó helyére költözik az Erzsébet Gyógyszertár, amely Pápa legmodernebb patikája lesz!

Több mint húsz éve működik az Erzsébet Gyógyszertár a pápai Hunyadi utcában, ám az elmúlt két évtizedben olyan nagy mértékben gyarapodott a patika kínálata, hogy a terek egyre szűkösebbé váltak.

A korábbi kaszinó épületében talál új, tágasabb otthonra a gyógyszertár, amely az első robotizált, nyitott polcos patikája lesz a városnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy a szakmailag felkészült asszisztensek és gyógyszerészek segítségére ne számíthatnánk a jövőben, csupán azt, hogy a kínált termékek egy részét könnyedén levehetjük majd a polcokról. Természetesen a vényköteles gyógyszerekre ez nem vonatkozik, ám ezeket is gyorsabban megkaphatjuk, köszönhetően annak a patikai robotnak, amely precízen és gyorsan a pultba szállítja a kért készítményeket, eközben pedig a gyógyszerész is nagyobb figyelmet fordíthat ránk.

Szeretettel várja új helyén vásárlóit az Erzsébet Gyógyszertár, ahol a járművel érkezőknek sem kell aggódniuk, hiszen ingyenes parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre a patika közvetlen környezetében.

A gyógyszertár munkatársai tehát szép, új környezetben, de a már jól megszokott szakmai felkészültséggel és kedvességgel várják a patika régi, és új vásárlóit július 3-tól, a Kisfaludy utca 3. szám alatt.

Térjen be a jövő patikájába!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.