Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Január 07. 08:12, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Kaszapengéket dobott át szomszédjába

Kaszapengéket dobott át szomszédjába

A Pápai Rk. Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta a 33 éves pápai férfi ellen zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást, aki szomszédja udvarába több ízben dobott át különböző tárgyakat

A rendelkezésre álló adatok szerint egy Pápán lakó hölgy 2013. június 26-án délután csörömpölésre lett figyelmes. Az udvarára kiérve szomszédját pillantotta meg, amint teraszán állt, kezében egy kaszapengével. F. Péter gyanúsított, meglátva a sértettet, szidalmazni kezdte és a nála levő pengét – a köztük levő magas kerítésfalon át – áthajította a szomszéd udvarba. A pengét egy másik is követte, majd egy tetőcserép is repült. Szerencsére sérülése az ott lakóknak nem keletkezett. A nyomozás során fény derült arra is, hogy a gyanúsított és a sértett között már több éve haragos a viszony, ám korábban ez csak szidalmazásban és kisebb tárgyak – szemét, szappanok – átdobálásában nyilvánult meg.
Az eljáró hatóság 2014. január 6-án vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészségnek a zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.