Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2012. Április 15. 07:17, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Karda Bea szorong csekély nyugdíja miatt

Karda Bea szorong csekély nyugdíja miatt

Szorong a mindössze 36 ezer forintos nyugdíja miatt Karda Bea, aki soha nem gondolta volna, hogy ilyen kevés pénzzel kell majd beérnie.

Karda Bea nyugdíja alig lépi át a harmincezer forintos határt. Az énekesnő korábban sikert sikerre halmozott, és soha nem gondolta, hogy hatvanas éveit ilyen szűkös anyagi keretek között kell tengetnie.

"1969-ben, amikor a pályám szárnyalni kezdett, még nem gondolkodtam ennyire előre. Úgy voltam vele, hogy kit érdekel, mi lesz majd negyven-ötven év múlva" - nyilatkozta az énekesnő a TV2 Aktív című műsorának. Azonban bő tíz évvel ezelőtt szembesülnie kellett azzal, hogy nyugdíja a legalacsonyabbak közé tartozik. "2000 környékén, amikor megkaptam a huszonegyezer forintos kezdő nyugdíjam nem akartam elhinni, hogy ez van. Talán hetven is leszek, mire a negyvenezer forintot eléri a nyugdíjam. Borzasztóan ijesztőnek néz ki a helyzet, és rettenetesen szorongok emiatt" - árulta el aggodalmait a platinaszőke énekesnő.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.