Városlista
2023. december 2, szombat - Melinda

Hírek

2018. Szeptember 07. 17:04, péntek | Belföld
Forrás: police.hu - illusztráció: pixabay

Karalábéval támadt a balhézó fiatal a biztonsági őrre

Karalábéval támadt a balhézó fiatal a biztonsági őrre

Botrányosan viselkedő fiatalok közül egyikük egy karalábéval dobta meg a biztonsági őrt a pécsi vásárcsarnokban csütörtökön.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön 6 óra 30 perckor egy férfi tett bejelentést arról, hogy néhány fiatal botrányosan viselkedik a vásárcsarnokban, és egyikük egy karalábéval megdobta a biztonsági őrt. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a több férfiből álló társaság előbb lángosokat dobált az egyik büfé előtt, majd amikor a biztonsági őrök kikísérték őket a csarnokból egyikük vásárolt egy karalábét, majd megdobta vele az egyik biztonsági őrt. Az őr nem szenvedett sérülést.

A rendőrök a helyszínen elfogták a garázdasággal gyanúsítható 21 éves helybeli férfit, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként, tettét beismerte.

Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

Címkék: garázda, karalábé, pécs, piac

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 01. 12:48, péntek | Belföld

Egy újabb magyar városban lesz ingyenes a tömegközlekedés

Tatán január elsejétől mindenki számára ingyenes lesz a tömegközlekedés, tavasszal felmérik, hogyan változott az utazók száma - közölte a Komárom-Esztergom vármegyei település önkormányzata pénteken az MTI-vel.

2023. December 01. 12:41, péntek | Belföld

Katasztrófavédelem: jellemzően árokba csúszott, elakadt járműveket kellett menteni

Jellemzően árokba csúszott, elakadt járművek mentéséhez kérték a tűzoltók segítségét, de egyes helyeken a kidőlt fák, leszakadt ágak okoztak forgalmi akadályt a csütörtöki havazás és ónos eső következtében

2023. December 01. 06:00, péntek | Belföld

Veszélyes is lehet az adventi időszak!

Az adventi időszak az ünnepi készülődés időszaka, viszont ha nem figyelünk, könnyen a tűzoltókra várakozás időszaka lehet belőle.