Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2017. Augusztus 14. 10:11, hétfő | Bulvár
Forrás: Index.hu

Kacsakőként pattogott a vízen, majd a térkövön landolt. Combcsonttörést szenvedett

Kacsakőként pattogott a vízen, majd a térkövön landolt. Combcsonttörést szenvedett

A baleset a mogyoródi Aquarénában történt pénteken délután. A fürdő szerint szerencsétlen baleset történt.

K. Zsolt a 6-os számú csúszda medencéje helyett a parton kötött ki, combcsonttörést szenvedett, azóta meg is műtötték - írja az index.

Az esetről biztonsági kamerás felvétel is készült. Bán Tamás, a létesítmény kommunikációs vezetője szerint szerencsétlen baleset történt.

Zsolt és barátai szabályosan csúsztak le a csúszdáról, azonban a férfi gyakorlatilag kacsakőként pattogott tovább a medencéből, annak ellenére, hogy ott volt egy 15-20 centiméter magas, henger alakú szivacs is az ilyen esetek megelőzésére.

A férfi beütötte a lábát a medence szélén lévő lépcsőbe, eltörte a combcsontját, miközben még 2-3 métert repült a kockakőre.

A park orvosai azonnal a helyszínre érkeztek és mentőket hívtak.

Az esettel kapcsolatban belső vizsgálat indult, Bán Tamás szerint azonban nem a létesítmény felelős a történtekért, és szerinte nem is a csúszó – aki egyébként korábban már többször is használta ezt a csúszdát.Még soha nem történt hasonló eset– mondta.A kommunikációs vezető szerint a parknak minden szükséges engedélye megvan, az összes medencéje szabályos, a felvételek alapján pedig a sérült egyszerűen olyan szerencsétlen helyzetben érkezett a vízbe, amire nem igazán lehet felkészülni.

Fotó: Index olvasói fotó

Címkék: aqauréna, csúszda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.