Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2022. Január 25. 17:22, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Kábítószert találtak a rendőrök a férfinál

Kábítószert találtak a rendőrök a férfinál

A pápai rendőrök elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak egy 35 éves férfit.

A körzeti megbízottak Nemesszalókon igazoltatták 2022. január 24-én délelőtt a személygépkocsival közlekedő Pápa-környéki lakost.
Az intézkedés során a rendőröknek gyanússá vált a sofőr nyugtalan viselkedése, ezért átvizsgálták a ruházatát, ahonnan kábítószergyanús por, valamint droghasználathoz használt eszköz került elő.

A 35 éves férfit az egyenruhások elfogták, a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A mezőlaki lakossal szemben a rendőrök gyorstesztet alkalmaztak, melynek eredménye pozitív értéket mutatott. A férfi kihallgatása alkalmával elismerte, hogy aznap fogyasztott a nála talált szerből. Ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 09:09, kedd | Helyi

Figyelmeztet a rendőrség: Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.