Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Július 20. 09:03, szerda | Bulvár
Forrás: mti/fotó: mti

Justin Bieber biztosan jön a Szigetre

Justin Bieber biztosan jön a Szigetre

Justin Bieber biztosan fellép az idei Sziget fesztiválon - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

A 28 éves világhírű kanadai előadó, aki júniusban egy arcbénulással járó betegség miatt számos koncertjét lemondta, most bejelentette: visszatér a színpadra.

A sztárénekes Justice World Tour című koncertsorozata július 31-én folytatódik. Justin Bieber egy sor európai fesztiválon fellép, augusztus 12-én a Szigeten is koncertet ad, a korábbi terveknek megfelelően. Ezt követően a világkörüli turné keretében koncertet ad Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023-ban visszatér Európába, és márciusban a Papp László Budapest Sportarénában fog fellépni.

A Sziget közleménye kitér arra, hogy sokáig kérdéses volt, Bieber el tud-e jönni a fesztiválra. Június 11-én egy Instagram-videóban számolt be arról, hogy fél arca lebénult, miután Ramsay Hunt-szindróma alakult ki nála. A ritka betegséget a szervezetben megbúvó, az immunrendszer legyengülésekor reaktiválódó varicella zoster herpeszvírus okozza.

"A testem nyilvánvalóan azt kérte, hogy lassítsak" - mondta akkor az énekes, aki gyakorlatokkal igyekezett enyhíteni a tüneteket.

A kanadai énekes az egyik sztárfellépője a két év szünet után idén augusztusban visszatérő Sziget fesztiválnak. A tavalyi MTV VMA díjra a legtöbb kategóriában jelölt, végül az év előadója és a legjobb popvideó díjjal jutalmazott Grammy-díjas kanadai világsztár mellett a Sziget headlinere lesz Dua Lipa, a Kings of Leon, Calvin Harris, a Tame Impala és az Arctic Monkeys is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára