Városlista
2024. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2024. Június 04. 09:41, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Jótékonysági családi napot szervez a Mi Hazánk Mozgalom

Jótékonysági családi napot szervez a Mi Hazánk Mozgalom

Sajtótájékoztatót tartott a párt helyi szervezete, amelyen további terveit ismertette Marton Sándor polgármester-jelölt, valamint két képviselő-jelölt is szót kapott.

Magyar Gergő, az 5. evk. jelöltje elmonta, saját körzetében elsősorban az infrastruktúra fejlesztésére lenne szükség, a városrész csapadékvíz elvezetését kívánja a 21. századihoz méltó szintre emelni, ugyanis a mai szeszélyes időjárás csapadék formájában sűrűn próbára teszi a rendszert és az erzsébetvárosiak idegrendszerét is. Megválasztása esetén, embercentrikus és teljesítményorientált együttműködést kíván folytatni a lakóközösséggel, az erzsébetvárosiakat bevonva a városrészt érintő döntésekbe, részletes és mindenre kiterjedő tájékoztatás mellett.

Németh György, a 7. evk jelöltje arról beszélt, hogy a körzetében lakók igényeit figyelembe véve kívánja képviselni az érdekeliket, úgy véli, a körzet minden része élhető, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan vannak fejlesztendő területek. A Mi Hazánk Mozgalom alapító tagja, ismeri a párt céljait és azokkal egyetért.

Marton Sándor, a 6. evk. képviselőjelöltje, valamint a Mi Hazánk Mozgalom által támogatott polgármester-jelölt azt javasloja, hogy hozzanak létre egy vállalkozói érdekérvényesítő fórumot, melyet hitelesen képviselne, hiszen maga is hosszú ideje vállalkozó. - Önök szorgos munkájuk eredményeként jelentős bevételt termelnek a városnak. Ha megnézzük a helyi költségvetést, kiderül, hogy nagyon jelentős összeget fizetnek be a kasszába. Ennek ellenére senki nem kiváncsi az Önök véleményére. Önöket is sújtotta a Covid, az energia árrobbanás, az infláció, a háborús pszichózis, mindaz, amivel a városvezetés próbálja megmagyarázni a sikertelen helyzetet. Mégis, a bevételek nem csökkentek olyan mértékben, mint ahogy egy vészhelyzetben várható lenne. Ez azt jelenti, hogy Önök rugalmasak, innovatívak, jó problémamegoldó képességgel rendelkeznek. Ebből arra következtetek, hogy érdemes a véleményüket kikérni és meghallgatni, mert ez az egész város fejlődését szolgálná. Ezért ennek a fórumnak, egy vállalkozói érdekérvényesítő fórumnak a megteremtése kiemelt feladatom lesz! Erre korábban volt már a városban példa: a Lokálpatrióta Kör, melynek alapító és elnökségi tagja voltam - mondta el a jelölt.

Jótékonysági családi napot szerveznek

A Mi Hazánk Mozgalom Pápai Alapszervezete jótékonysági családi nappal egybekötött kampányzáró rendezvényt tart június 8-án a Hangár61-ben. Lesz főzőverseny, a gyerekeknek ugrálóvár, arcfestés, lufibohóc, pónilovaglás, majd 17:00 órától Novák Előd országgyűlési képviselő tart fórumot. Az adományokat a Pápai Anyaotthonnak ajánlják fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 18. 08:03, péntek | Helyi

Ilyen volt a helikopter pilóták »Top-Gun-ja« Pápán - Videó

Az MH 47. Bázisrepülőtér negyedik alkalommal adott otthont az évenkénti helikopter harcászati oktatóképző gyakorlatnak (Helicopter Tactics Instructor Course – HTIC).

2024. Október 18. 07:00, péntek | Helyi

»Találkozásunk Isten adománya volt...«

2024. Október 17. 07:54, csütörtök | Helyi

Pápai ékszerboltból próbált lopni a két grúz férfi

Egy ajkai ékszerüzletből jelentették a rendőrségnek október 11-én délben, hogy két külföldi férfi az eladó figyelmét elterelve elemelt egy több százezer forint értékű arany nyakláncot, majd Pápán is próbálkoztak.

2024. Október 16. 08:02, szerda | Helyi

Hétvégén rangadót játszik a Perutz!

Az első helyen álló tihanyiak látogatnak a harmadik helyezett pápaiak otthonába.