Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Január 15. 08:14, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Jól vannak a buszbaleset sérültjei!

Jól vannak a buszbaleset sérültjei!

A balesetben négyen sérültek meg, egyikük már a helyszínről hazamehetett, kettőt a kórházból engedtek el. A súlyos sérültet még bent tartják. A busz is marad az árokban egyelőre.

Jól vannak a bakonyi buszbaleset sérültjei, csak egyiküket kell kórházban megfigyelni - mondta az ajkai Magyar Imre kórház ügyeletes orvosa hétfőn az MTI érdeklődésére. Gaál Péter tájékoztatása szerint a kórházba szállított három sérült közül egyet megfigyelésre bent tartottak, kettőt hazaengedtek.

A mentőszolgálat korábbi közlése szerint a Farkasgyepű közelében árokba fordult, menetrend szerint közlekedő buszban egy ember súlyosan, három pedig könnyebben sérült meg. Egy könnyű sérültet a mentők a helyszínen elláttak, a többit az ajkai kórházba szállították.

Gaál Péter elmondta: az ajkai kórházban az alaposabb vizsgálatok során kiderült, hogy a súlyos sérültnek tekintett ember sérülései mégsem annyira komolyak, mint azt a helyszínen feltételezték.

A buszt nem sikerült kihúzni!

Felfüggesztette a katasztrófavédelem a Bakonyban árokba fordult busz műszaki mentését - mondta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI érdeklődésére.

Bakos György tájékoztatása szerint a havazás és az ónos eső miatt a busz műszaki mentését az időjárás kedvezőbbé válásáig felfüggesztették. A busz az árokban van, forgalmi akadályt nem képez.

Fotó: MTI (Nagy Lajos)

Címkék: buszbaleset, sérült

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.