Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2023. Szeptember 15. 13:44, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Jogsija sem volt a 18 éves fiatalnak, aki elkötött egy autót Pápán

Jogsija sem volt a 18 éves fiatalnak, aki elkötött egy autót Pápán

Az egyenruhások 2023. szeptember 14-én délután Pápán állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

Az intézkedés során megállapították, hogy a 18 éves fiatal nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a gépjárművet tulajdonosának engedélye és beleegyezése nélkül használta.

A járőrök a sofőrt ezután előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Ellene jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek - írja közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 15:38, kedd | Helyi

Döntött a Kúria a 2. körzet ügyében!

A Kúria a bírósági felülvizsgálati kérelmet érdemi vizsgálat nélkül elutasította, a végzés ellen további jogorvoslatnak nincs helye. Vagyis nem számolják újra a szavazatokat, a körzetet Töreki-Vörös Ibolya nyerte meg.

2024. Június 25. 15:14, kedd | Helyi

Mi készül a pápai vasúti aluljáróban?

Egyre több aluljárót díszítik képzőművészeti alkotások világszerte, most városunkba is elér egy effajta kezdeményezés.

2024. Június 24. 09:59, hétfő | Helyi

Tanszergyűjtő akciót szerveznek a Pápai Polgárok!

Bár az iskola most pont véget ér, de gondolni kell arra is, hogy a nyári szünet elmúltával ismét várja a diákokat a suli. Sajnos sok családnak jelentős megterhelést jelent az iskolakezdés, nekik szeretnének segíteni a civilek.

2024. Június 23. 09:00, vasárnap | Helyi

3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt adtak át Pápán

Az MH 47. Bázisrepülőtéren települő Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) újabb jelentős mérföldkövet ért el, ugyanis átadták a 3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt (Combined Aerial Port Facility – CAPF) június 19-én, Pápán.