Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Március 30. 08:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Jobbik: Veszprém megye úthálózata katasztrofális

Jobbik: Veszprém megye úthálózata katasztrofális

Szerdán számoltunk be arról, hogy az idei évben 70 kilométernyi útszakasz újulhat meg megyénkben, szemben a tavalyi 35 kilométerrel. A Jobbik ennek kapcsán a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

"A Jobbik szívből örül, hogy idén is néhány útszakasz megújulhat a megyében. Ugyanakkor megjegyeznénk, hogy a Fidesz átlagosan 108 millió forintból fogja az érintett útszakaszokat felújítani. Csak remélni tudjuk, hogy ezek a fejlesztési pénzek nem a Fidesz földesurainál, vagy strómanjainál kötnek majd ki.

A megye lakossága tudja, hogy a Sümeg, Tapolca, Somló, Pápa és Várpalota környéki utak egyaránt sok esetben szinte járhatatlanok. Számos fejlesztés befejezése évek óta várat magára. Így a 8-as főút teljes megyei szakaszának négysávosítása, a 82-83-as utak teljes megyei szakaszának biztonságossá tétele, a veszprémi elkerülő felújítása, különszintű csomópontokkal való ellátása. Amíg ezek a fejlesztések nem valósulnak meg, a leginkább a kistelepüléseket összekötő úthálózat nem újul meg, addig nincs helye a hurráoptimizmusnak.
A Jobbik a 2018-as választási győzelem után fel fogja számolni a fideszes korrupciót, a felszabaduló források pedig lehetővé teszik majd az úthálózat átfogó felújítását" -
áll a közleményben.

Fotó: papa.jobbik.hu

Címkék: útfelújítás, jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.