Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Április 10. 09:45, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Jelentős mennyiségű védőfelszerelést kap az országos készletből az ESZI

Jelentős mennyiségű védőfelszerelést kap az országos készletből az ESZI

Tegnap kapta meg az első szállítmányt az Egyesített Szociális Intézmény, amelyhez ezentúl hetente újabb és újabb adag védőfelszerelés érkezik a központi készletből.

- Az idősek számára tartós vagy átmeneti bentlakást nyújtó szociális intézmények heti rendszerességgel részesülnek mostantól a központi készletből, a járványügyi védekezést szolgáló védőeszközökből. Ez most szájmaszkot és gumikesztyűt jelent, de a későbbiekben overall is érkezik - tudtuk meg Szalainé Tihanyi Andreától. Az ESZI intézményvezetője elmondta, hetente 1700 darab maszkot és 400 darab gumikesztyűt kap az intézmény, vagyis havi szinten közel 7000 sebészeti arcmaszk és 1600 darab kesztyű érkezik az ESZI-hez, amelyeket kimondottan az idősellátásban dolgozók számára biztosít az operatív törzs.

Szalainé Tihanyi Andrea hangsúlyozta, az ESZI dolgozói számára eddig is biztosították a megfelelő védőeszközöket, melyeket saját beszerzés keretében
vásároltak meg, illetve segítette a védekezést a közadakozásból vásárolt készlet is.

Címkék: arcmaszk, eszi, koronavírus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.