Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Január 16. 22:44, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu, Pápa-ma.hu

Jégpályák éjszakája, Pápán is!

Jégpályák éjszakája, Pápán is!

A Magyar Jégkorong Szövetség 2019-ben negyedik alkalommal szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját, melyhez Pápa is csatlakozik.

Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, a Múzeumok Éjszakájának példájára valósult meg 2016-ban a Jégpályák Éjszakája.
-Január 19-én, szombaton meghosszabbított nyitva tartással várjuk a korcsolyázás szerelemeseit. Ez azt jelenti, hogy a délutáni turnus 16 órától 24 óráig tart majd. Közben lesz egy harminc perces szünet - abban az esetben, ha annyira sokan jönnek el - felfrissíteni a jeget. A program csak abban az esetben marad el, ha az időjárási körülmények nem teszik lehetővé a korizást. Az est során 20 órától DJ. Béci zenél. Érdemes tehát kilátogatni az Esterházy-kastély udvarán található jégpályára, hiszen lesznek hőkandelláberek, amelyek mellett lehet melegedni. Természetesen forró italok és finom ételek is várják az érdeklődőket - mondta Boros Katalin, majd hozzáfűzte, reméli, sokan kilátogatnak, akár csak nézőnek is szombaton este az Esterházy jégarénába, ami nagy népszerűségnek örvend a korizók körében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.