Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Június 22. 15:37, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Járókelő segítette a körözött elfogását

Járókelő segítette a körözött elfogását

Egy éber állampolgár segítségével sikerült elfogni azt a pápai férfit, akinek körözését a Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya rendelte el még 2015. június elején.

Mehringer Richárd r. főtörzsőrmester, a Pápai Rendőrkapitányság nyomozója 2015. június 19-én 21 óra 40 perc körül Pápa egyik utcájában a 18 éves K. Alex pápai lakosra lett figyelmes, aki ellen 2015. június 1-jétől elfogatóparancs volt hatályban. A nyomozó intézkedés alá kívánta vonni a férfit, aki azonban – észlelve a rendőr közeledését – futásnak eredt. Mehringer Richárd r. főtörzsőrmester szintén futva, míg társa Kovács Péter r. tőtörzsőrmester körzeti megbízott szolgálati gépkocsival szorosan a körözött nyomában voltak, ám a menekülő fiatalember a rendőri felszólítás ellenére sem volt hajlandó megállni. Az esetnek szemtanúja volt egy gépjárművel közlekedő férfi is, aki megállította járművét, majd abból kiszállva feltartóztatta a gyanúsítottat. K. Alexet a rendőrök elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd az eljáró hatóság még aznap őrizetbe vételét rendelte el. A gyanúsítottat 2015. június 22-én hallgatták ki a nyomozók, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint 2015 májusában több lopott kerékpárt is vásárolt két pápai férfitől, majd azokat a vételár duplájáért adta tovább.

Az orgazdaság vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi jelenleg szabadlábon védekezik.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.