Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2012. Május 11. 07:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Japánba szökött Katinka

Japánba szökött Katinka

Távol-Keleten vendéglátozik a Romantic együttes egykori énekesnője.

Négy hónapja Japán egyik legszebb városában, Matsumotóban él és dolgozik Kunovics Katinka. Győzike egykori énekeslányát egy japán üzletember csábította Távol-Keletre, a férfi ugyanis Budapesten hallotta énekelni, és rögvest munkát ajánlott neki. "Egy gyönyörű szállodában énekelek világzenét. Mindennap szórakoztatom a vendégeket, énekelek és zongorázom, imádják a dalaimat" - árulta el a Borsnak.

Katinka valószínűleg hosszabb távra rendezkedik be a távoli országban. Elmondása szerint úgy indult el a világ másik felére, hogy azt sem tudta, mi lesz vele. "Most már nagyon szeretek itt lenni, a japánoknak jó fülük van a zenéhez" - újságolta az énekesnő, aki a helyiekkel nagyon jó kapcsolatot ápol. Mint mondja, ugyan két hónapra hívták, ám könnyen meglehet, hogy haza sem engedik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.