Városlista
2022. december 6, kedd - Miklós

Hírek

2012. Május 11. 07:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Japánba szökött Katinka

Japánba szökött Katinka

Távol-Keleten vendéglátozik a Romantic együttes egykori énekesnője.

Négy hónapja Japán egyik legszebb városában, Matsumotóban él és dolgozik Kunovics Katinka. Győzike egykori énekeslányát egy japán üzletember csábította Távol-Keletre, a férfi ugyanis Budapesten hallotta énekelni, és rögvest munkát ajánlott neki. "Egy gyönyörű szállodában énekelek világzenét. Mindennap szórakoztatom a vendégeket, énekelek és zongorázom, imádják a dalaimat" - árulta el a Borsnak.

Katinka valószínűleg hosszabb távra rendezkedik be a távoli országban. Elmondása szerint úgy indult el a világ másik felére, hogy azt sem tudta, mi lesz vele. "Most már nagyon szeretek itt lenni, a japánoknak jó fülük van a zenéhez" - újságolta az énekesnő, aki a helyiekkel nagyon jó kapcsolatot ápol. Mint mondja, ugyan két hónapra hívták, ám könnyen meglehet, hogy haza sem engedik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.