Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2011. Október 13. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Új családra lelt!

Új családra lelt!

Ahogy ő maga mondja, már nem a rideg és üres lakás várja haza, hanem új kedvese, akinek néhány hét után máris kulcsot adott.

"Teljesen levett a lábamról, amikor egyik este húslevessel várt, máskor pedig töltött káposzta gőzölgött az asztalon." - árulta el a Story magazinnak, sőt még azt is kijelentette: "Ő az első lány az életemben, akiért kompromisszumokra is hajlandó vagyok!"

Norbi mindig is a zárkózott sztárok közé tartozott, csak nagy ritkán beszélt a magánéletéről, és az édesanya-témát végképp tabunak nyilvánította. Csupán annyit lehetett tudni, hogy tizennégy éves korában elköltözött a szüleitől, s hogy a nagymamája nevelte, aki sajnos két évvel ezelőtt meghalt. Azután sokáig egyedül élt, míg első barátnőjének édesanyja magához nem vette, nevelőanyaként gondoskodva róla. Talán ezért is volt annyira fontos a számára, hogy végre tartozzon valakihez! Új barátnőjével együtt új családot is kapott: Norbi egy hét után máris bemutatkozhatott a lány szüleinek. "Mi tagadás, jólesett, hogy minden fenntartás nélkül fogadtak. Szinte már családtagnak érzem magam náluk!"

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró