Városlista
2022. december 3, szombat - Ferenc

Hírek

2011. Október 13. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Új családra lelt!

Új családra lelt!

Ahogy ő maga mondja, már nem a rideg és üres lakás várja haza, hanem új kedvese, akinek néhány hét után máris kulcsot adott.

"Teljesen levett a lábamról, amikor egyik este húslevessel várt, máskor pedig töltött káposzta gőzölgött az asztalon." - árulta el a Story magazinnak, sőt még azt is kijelentette: "Ő az első lány az életemben, akiért kompromisszumokra is hajlandó vagyok!"

Norbi mindig is a zárkózott sztárok közé tartozott, csak nagy ritkán beszélt a magánéletéről, és az édesanya-témát végképp tabunak nyilvánította. Csupán annyit lehetett tudni, hogy tizennégy éves korában elköltözött a szüleitől, s hogy a nagymamája nevelte, aki sajnos két évvel ezelőtt meghalt. Azután sokáig egyedül élt, míg első barátnőjének édesanyja magához nem vette, nevelőanyaként gondoskodva róla. Talán ezért is volt annyira fontos a számára, hogy végre tartozzon valakihez! Új barátnőjével együtt új családot is kapott: Norbi egy hét után máris bemutatkozhatott a lány szüleinek. "Mi tagadás, jólesett, hogy minden fenntartás nélkül fogadtak. Szinte már családtagnak érzem magam náluk!"

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.