Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Szeptember 15. 10:04, kedd | Bulvár
Forrás: sajtóközlemény

Izgalmas szereplővel gazdagodhat a hazai zenei élet - VIDEÓVAL

Izgalmas szereplővel gazdagodhat a hazai zenei élet - VIDEÓVAL

Látványos klippel indul az egyedi koncepciójú Belau

A Belau révén egy újabb izgalmas színfolttal bővülhet a hazai zenei paletta. Kedves Péter egyszemélyes projektjének létrehozását eddigi utazásai, kalandjai és áhított céljai inspirálták, ötlete egy félreeső, tengerparti horvát faluban pattant ki a fejéből.

A zenei projekt világában az elvágyódó és örökké reményteli hangulat találkozik az aktuális elektronikus zenei alapokkal. A Belau a lassú ütemeknek és a napsütötte életérzésnek köszönhetően zenéjét a „sundowntempo” stílusjelzővel címkézi.

„A Belau üzenete egyszerű: próbáljunk meg kiszakadni a hétköznapi nyüzsgésből és igyekezzünk megélni a pillanatot. Ennek megfelelően a cél, hogy a zene hatására belső utazásra induljon a hallgató, olyan reményteli és napsütötte helyekre, ahol ki tud kapcsolni és képes meglelni a harmóniát.” – mondta Kedves Péter, a projekt megálmodója.

A Belau könnyed, nyári hangulatú bemutatkozó dalában az egyedi hangú és tehetséges énekesnő, Hegyi Dóri működik közre. Az Island of Promise című szerzemény egy pár kapcsolatát mutatja be, a formációra jellemző hangvételben. A debütáló dalt Kováts Marci keverte, míg a hozzátartozó egysnittes klip Damokos Attila munkáját dicséri, amelynek főszereplője Tóth Bori, modell.

A jövőben teljes formációvá bővülő projekt hosszú távú céljai között szerepel, hogy több tematikus konceptlemezt alkosson meg, amelyek különböző földrajzi területek hangulatát idézik majd. A zenei kuriózumok kedvelőinek a jövőben is érdemes lesz nyomon követni a Belau pályafutását.

Címkék: belau, videoklip, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.