Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2021. Június 14. 15:45, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ivott, majd volán mögé ült a férfi, végül balesetet okozott

Ivott, majd volán mögé ült a férfi, végül balesetet okozott

A Pápai Rendőrkapitányság a sofőr ellen ittas és engedély nélküli vezetés, míg az autó tulajdonosa ellen a vezetés tiltott átengedése miatt indított eljárást.

Ismerőse autójával közlekedett egy 27 éves Pápa-környéki férfi 2021. június 13-án hajnalban Vanyolán, amikor egy balra ívelő kanyarban a járművel jobbra letért az úttestről és egy beton oszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett. A helyszínre érkező járőrök a férfival szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, amely pozitív eredménnyel zárult, majd a sofőrt további mintavétel céljából előállították. Az eljárás során a rendőrök megállapították azt is, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, valamint a gépkocsi a vele együtt utazó 28 éves falubelijének a tulajdona, aki önként engedte át a vezetést számára.

Az autót vezető férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség, míg a gépkocsi tulajdonosa ellen járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, valamint a sofőrt az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 27. 08:31, kedd | Helyi

Halálos motorbaleset történt Celldömölkön

A 8432-es utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a rendőrök a forgalmat Celldömölk belterületén elterelik.

2021. Július 26. 09:17, hétfő | Helyi

Ittasan vezetett, majd az őt igazoltató rendőrt szidalmazta

A Pápai Járási Ügyészség ittas vezetés és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy 62 éves férfival szemben, aki miután gépkocsiját ittasan vezette, még szidalmazta is a vele szemben intézkedő rendőröket.

2021. Július 26. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

A klub vezetőségének döntése értelmében a 2021/2022-es szezonban a Perutz összes hazai mérkőzésére ingyenes lesz a belépés.

2021. Július 26. 08:20, hétfő | Helyi

Testvére adatait adta meg a rendőröknek

A Pápai Járási Ügyészség kétrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja azt a 38 éves nőt, aki két esetben is a sajátja helyett testvére adatait adta meg a rendőröknek.