Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2019. Március 29. 09:17, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben

Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben

A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök őrizetbe vettek egy 52 éves pápai férfit.

A helyi körzeti megbízottak – Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós és Czere Zoltán rendőr törzszászlós –2019. március 23-án délután szolgálatuk ellátása során az Ugod-Huszárokelőpuszta és Farkagyepű közötti erdei úton egy motorkerékpárral közlekedő férfira lettek figyelmesek, aki a jelzőtábla tilalma ellenére behajtott az útra járművével. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai igazoltatták a sofőrt és vele szemben alkoholszondás ellenőrzést is végeztek, amely pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították továbbá, hogy az 52 éves pápai lakost a helyi járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A férfit ezt követően elfogták és további mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése és a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt szabálysértési eljárást indítottaka Pápai Rendőrkapitányságon.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 09:09, kedd | Helyi

Figyelmeztet a rendőrség: Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.

2022. Május 17. 07:36, kedd | Helyi

Eltett egy pénzzel teli tárcát, vádat emeltek ellene

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 60 éves férfival szemben, aki 2022. január 1-jére virradóra, zsebre tett egy pápai szórakozóhelyen elhagyott pénzzel teli tárcát.

2022. Május 17. 07:34, kedd | Helyi

Összeveszett a boltossal, tört, zúzott