Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2023. Szeptember 12. 12:23, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ittasan balesetezett, majd néhány óra múlva újra autóba ült a magyargencsi férfi

Ittasan balesetezett, majd néhány óra múlva újra autóba ült a magyargencsi férfi

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2023. szeptember 10-én éjjel sértetti bejelentés alapján érkeztek Pápán, a Tisza Kálmán utcába, ahol anyagi káros baleset történt.

A rendőri intézkedés során kiderült, hogy a sofőr a vezetés előtt szeszes italt fogyasztott, ezért vele szemben alkoholszondát alkalmaztak a rendőrök, amely pozitív eredményt jelzett. Az 51 éves magyargencsi lakost ezután az egyenruhások elfogták, majd további mintavétel céljából előállították. Ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek és a vezetői engedélyét elvették - írja közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

Néhány óra múlva a hajnali órákban ugyanazzal a járművel állították meg a rendőrök a férfit, aki az alkoholszondás ellenőrzés alapján ismét ittasan ült volán mögé. A sofőrt a járőrök újra előállították, ittas vezetés miatt újabb büntetőfeljelentést tettek vele szemben, és az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Címkék: baleset, ittas vezetés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.