Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. November 08. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mno.hu

Itt az új Maserati Quattroporte

Itt az új Maserati Quattroporte

Januárban, a Detroiti Autószalonon mutatkozik be a luxusautó új generációja.

A jövő év első autószalonján, Detroitban mutatkozik be az új Quattroporte. Egyelőre csak képeket hoztak nyilvánosságra a luxusszedánról, a sajtóanyagot úgy fogalmazták meg, hogy egyetlen technikai részlet se derüljön ki. Formailag az előző generáció továbbfejlesztése az új modell, nem történtek forradalmi módosítások

Az új Quattroporte hosszabb elődjénél, ennek ellenére valószínűleg könnyebb a búcsúzó generációnál. Elkészítéséhez bőven használtak alumíniumot, és egyéb tömegcsökkentő megoldásokat is bevetettek az olaszok. Az utastér minimalista, de kellően elegáns, a korábbinál nagyobbnak ígérkezik a lábtér.

Vadonatúj, új generációs hajtáslánc került az autóba, a Maserati és a Ferrari közös fejlesztéseként. Egy (valószínűleg turbós) V8-as motor biztosan lesz a kínálatban, teljesítménye egyelőre nem publikus, de a sajtófotókon látható rendszám alapján 530 lóerős lehet. Pletykák szerint V6-os, hibrid és összkerékhajtású változatok is felbukkanhatnak az új Quattroportéből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.