Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2023. Augusztus 04. 08:04, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ismét volt kiket pofátlan(TAN)ítania a megye rendőreinek

Ismét volt kiket pofátlan(TAN)ítania a megye rendőreinek

Ezúttal pápai jelenet nem került az összeállításba, de így is tanulságos szituációkat tartalmaz a Veszprém vármegyei rendőrség videója.

Mint ahogy arról már oly sokszor beszámoltunk, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az egyenruhások folyamatosan közlekedési akciókat tartanak a szabályszegő közlekedők kiszűrése, és ezáltal a balesetek csökkenése érdekében. Az elmúlt időszakban végrehajtott ellenőrzések során a rendőrök még mindig számos jogsértő sofőrt értek tetten, akiket helyszíni-, vagy közigazgatási bírsággal sújtottak.

Az alábbi felvételeken látható járművezetők közül van, aki a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzésén haladt át, vagy éppen a záróvonalon a motoros rendőr szeme láttátra.

Ilyen és ehhez hasonló közlekedési akciókra az elkövetkezendő hetekben folyamatosan számíthatnak a járművezetők Veszprém vármegye útjain.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 21:58, hétfő | Helyi

Áldozó Tamás: Jó a közbiztonság Pápán

A polgármester a Szent László utcáról jelentkezett be videójában.

2024. Május 13. 16:36, hétfő | Helyi

Éjszaka permetezik a vadgesztenye fákat Pápán

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Önkéntes felajánlásként festette meg a mezőlaki dínótojást a pápai művész

A Herendi Porcelánmanufaktúrában mesterfestőként és tervezőként dolgozó Vida Sándor pápai művész készítette el a Föld Napján átadott dínótojást.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Kádat lopott egy lakatlan házból Pápán

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 29 éves helyi lakossal szemben.