Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2022. December 05. 16:59, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ismerősétől lopott gázolajat, a rendőrök elfogták a szanyi férfit

Ismerősétől lopott gázolajat, a rendőrök elfogták a szanyi férfit

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követő másfél órán belül kutatást tartottak az elkövetőnél.

A pápai sértett 2022. december 4-én reggel értesítette a rendőrséget arról, hogy pár nappal korábban egy ismerőse gépkocsival megjelent a Pápa környékén található mezőgazdasági udvarán és onnan feltehetően üzemanyagot lopott közel százezer forint értékben. Az egyenruhások azonnal a feltételezett elkövető lakcímére indultak, ahol kutatást tartottak. A 23 éves fiatalember udvarán, az egyik melléképületben egy üres és egy üzemanyaggal teli húsz literes műanyag kannát találtak, amelyek mellett egy üzemanyaglopáshoz alkalmas flexibilis cső is volt. Ezeket a nyomozók lefoglalták, a szanyi lakost pedig elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte, hogy 2022. december 2-án este megjelent a sértett mezőgazdasági telepén, ahonnan a lefoglalt műanyag cső segítségével kettő húsz literes műanyag kannába üzemanyagot szívott le az egyik kombájnból, majd a kannákat hazavitte és az egyik adag gázolajat beletöltötte a saját gépkocsijába.

Az elkövető ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

A kép csak illusztráció

Címkék: gázolaj, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 13:42, csütörtök | Helyi

Másfél év után újra átszervezik a városüzemeltetést Pápán

2022-ben vette át a Városgondnokság feladatainak nagy részét a Városfejlesztő Kft., amelytől januártól számos feladatot elvonnak.

2023. November 30. 08:10, csütörtök | Helyi

Kamu adománygyűjtők a belvárosban, ne dőljön be nekik!

A karácsony, az adventi időszak közeledtével előfordulhat, hogy az utcán, nagy áruházak parkolóiban adománygyűjtőkkel találkozunk, és nem mindenki jó szándékkal gyűjt.

2023. November 30. 07:00, csütörtök | Helyi

Alsó tagozatos diákok ismerkedhettek meg a közlekedési szabályokkal

A „Közlekedjünk együtt, vigyázzunk egymásra!” (KEVE) elnevezésű baleset- megelőzési oktatóprogram folytatódott Weöres iskolában.

2023. November 29. 14:37, szerda | Helyi

Készülődnek a Motoros Mikulások - Már több mint 360 db csomagot össze is állítottak

Egy nagyon lelkes csapat szerveződött az elmúlt években Fedur Rolandék vezetésével, akik idén is sok-sok pápai és környékbeli kisgyermek arcára csalnak majd mosolyt megjelenésükkel, és ajándékcsomagjaikkal.