Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Március 30. 18:33, péntek | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu (Sz.Zs.)

Irodát nyitott a Jobbik Pápán

Irodát nyitott a Jobbik Pápán

Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő és Erőss Bulcsú önkormányzati képviselő sajtótájékoztatón mutatta be a Jobbik Pápai Alapszervezetének új irodáját.

Erőss Bulcsú örömét fejezte ki, hogy 2008 óta, a Jobbik Pápai Alapszervezetének megalakulása óta sikerült egy saját irodához hozzájutnia. - Most már elmondhatjuk, hogy a Fidesz és az MSZP után nekünk is van saját irodánk Pápán. Állandó ügyelet szeretnénk bevezetni, hogy minden állampolgári igényt minél hamarabb tudjunk regisztrálni és lehetőség szerint megoldani - fogalmazott a politikus.

A Jobbik a sajtótájékoztatóit, taggyűléseit is a pénteken megnyílt irodában kívánja tartani. Erőss Bulcsú bízik abban, hogy minél nagyobb számban fogják itt felkeresni őket problémáikkal, kérdéseikkel, esetleges kritikáikkal.

Ferenczi Gábor elmondta, a Jobbik számára fontos a személyes kapcsolattartás az állampolgárokkal. Bízom abban, hogy Pápa városában is nagy előrelépést fog jelenteni ez az iroda és elmélyül majd a Jobbik és a pápai lakosság közti kapcsolat.

Az országgyűlési képviselő kitért arra is, hogy a Jobbik a 2012-es évet többek között arra szánja, hogy minél több településen megtalálható legyen a párt képviselete. - Jobbikos iroda nyílt idén Dabronyban, Devecserben és Tüskeváron, a közeljövőben pedig Várpalotán, Sümegen és Tapolcán is várható irodanyitás.

Ferenczi Gábor fontosnak tartotta elmondani, hogy kiemelten kezelik azokat a kis vidéki körzeteket, melyek a járási központok kialakítása után kisebb szerepet kapnak majd. - Sajnálatos módon lehetséges, hogy talán csak a Jobbik biztosít majd lehetőséget az ilyen településeken élőknek arra, hogy problémáikat magasabb szintre tudják vinni.

A Jobbik Pápai Alapszervezete Kiss Zoltán mártír családjától bérli irodáját a Deák Ferenc utcában.

Címkék: iroda, jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk