Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Június 09. 13:23, szombat | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu (Sz.Zs.)

Iparos és családi nap - Képgalériával

Iparos és családi nap - Képgalériával

Pápa és Térsége Ipartestület idén is megrendezte a hagyományosnak mondható rendezvényt. A bizonytalan időjárás ellenére szép számú közönség látogatott ki a Malom-tó Horgász és Szabadidőparkba.

A tavalyi jubileumi iparos napután visszafogottan, az testület székházában ünnepeltek volna az iparosok - kezdte köszöntőjét Szabó Tibor, a Pápa és Térsége Ipartestület elnöke. Ám a felajánlások, támogatások és az iparosok segítsége, összefogása nyomán mégis nagyszabású, számos programot felvonultató rendezvény szerveződött. Szabó Tibor beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik munkájukkal, vagy adományaikkal segítették az iparos és családi nap létrejöttét.

Az idei rendezvényen is megmutathatták magukat helyi cégek, vállalkozások. A színes programok között volt rendőrségi bemutató, néptánc, salsa, musicalek, tangóharmonikás, thai boxosok és a Diamond Fitness Wellness Szépség Klub zumba bemutatója. A gyermekeket pónilovaglás és légvár várta, de a bátrabbak a tűzoltóság járművébe is beszállhattak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 14:47, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Kompromisszumkész ajánlattal kerestem meg a leendő ellenzéket

Ma délután egyeztetett egymással a leköszönő és a leendő polgármester, aki hosszú riportot adott az Infopápa.hu számára. A cikkből az is kiderül, hogy mit üzen Grőber Attila a pápaiaknak, két héttel hivatalba lépése előtt.

2024. Szeptember 19. 11:36, csütörtök | Helyi

Megyénk tűzoltói is dolgoznak a gátakon!

Jelenleg több mint 613 kilométeren van árvízvédelmi készültség, majdnem 228 kilométeren a legmagasabb, harmadfokú, a Lajtán pedig rendkívüli fokozat van érvényben.

2024. Szeptember 17. 15:55, kedd | Helyi

Október közepétől e-mailben is lehet időpontot kérni a pápai kórházban

Az e-mailben érkezett előjegyzés kérés esetén lekésőbb 3 munkanapon belül válaszolnak a megkeresésekre.