Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2012. Április 03. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Intim helyre tetováltatott Jennifer Lopez fiúja

Intim helyre tetováltatott Jennifer Lopez fiúja

Magára tetováltatta partnere nevét Jennifer Lopez fiatal barátja, Casper Smart. A fiút az sem érdekli, hogy mindenki szerint kénytelen lesz egyszer eltávolíttatni a feliratot.

Ha egy híres pár valamelyik tagja magára tetováltatja a partnere nevét vagy arcképét, az általában azért marad emlékezetes, mert néhány év múlva, amikor elválnak vagy szakítanak, sort kell keríteni a rossz emlék átrajzoltatására vagy lézeres eltávolítására is. Ennek ellenére még mindig vannak olyanok, akik nem tanulnak az elődök rossz példájából, és most már közéjük tartozik Jennifer Lopez 24 éves barátja, Casper Smart is.

A partnerénél 18 évvel fiatalabb fiúról mindenki azt beszéli, hogy csak múló szeszély az énekesnő életében, de őt ez sem akadályozta meg abban, hogy magára tetováltassa JLo nevét, ráadásul nem is akárhova, hanem a bennfentesek szavaival élve "övön alulra". A párhoz közel állók azt is elárulták, hogy a végeredmény nagyon tetszik a sztárnak - mint egyikük elmondta, "Jennifer eddig is szexinek tartotta Casper tetoválásait, de érthető okokból ez a kedvence. Nagyon szereti, akárcsak Caspert." A kérdés már csak az, hogy meddig...

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.