Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 18. 09:13, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ingyenesen fertőtleníti a pápai mentőautókat az Autofit Extra Kft.

Ingyenesen fertőtleníti a pápai mentőautókat az Autofit Extra Kft.

Ózon generátorral fertőtleníti a pápai mentőállomás járműveit a pápai autószerviz.

Négy jármű szükség szerinti gyakorisággal történő fertőtlenítéséről van szó - tudtuk meg Molnár Károlytól, az Autofit Extra Kft. ügyvezetőjétől, aki hozzátette, a kialakult helyzetben magától értetődő volt, hogy felajánlják segítségüket a mentőállomásnak.

Az ózonos fertőtlenítő eljárás rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában - mint pl. a klór -, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné (O2) bomlik. Az ózonfriss eljárás során a fertőtlenítő ciklus befejezéseként az ózon tiszta oxigénre bontását az ózongenerátor elvégzi.

A vírus mikroszkopikus biológiai organizmus, amely nem sejtes szerveződésű és csak más élőlények sejtjeiben, parazitaként képes szaporodni. Az ózonmolekulák a vírust úgy károsítják, hogy azok képtelenek lesznek további sejteket megfertőzni, azaz továbbadni a fertőzést.

Ha valaki saját járművét szeretné fertőtleníttetni, arra is van lehetőség az autoszervizben, de természetesen nem ingyenesen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.