Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2021. Július 13. 09:46, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ilyen lesz a pápai McDonald's

Ilyen lesz a pápai McDonald's

Látványtervet tettek közzé az épülő étteremről.

A tervek szerint az ország 95. McDonald’s étterme még idén decemberben megnyithatja kapuit. A „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően épített egységben a kiszolgálás személyességének megőrzése mellett kiemelt szerepet kapnak az innováció, a digitális fejlesztés, valamint a fenntarthatóság. A vállalat növekedési stratégiájának részeként megnyíló, korszerű étterem várhatóan 60 új munkahelyet teremt a pápaiaknak és a környéken élőknek.

A többi, már működő egységhez hasonlóan a pápai étteremben is érintőképernyős kioszkok, digitális drive várja majd a vendégeket, de a személyesség megtartása, sőt növelése érdekében Vendégélmény Menedzserek is segítik majd a tájékozódást, a szolgáltatások igénybevételét. A Vendégélmény Menedzserek feladata lesz gondoskodni a vendégek kényelméről, köszönteni az érkezőket, megismertetni velük az új eszközöket, illetve segíteni nekik az új folyamatok követésében.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 09:12, szombat | Helyi

Országos akció keretében csaptak le a rendőrök a pápai unokázós csalóra!

Több vármegye településén kereste jóhiszemű idősek bizalmát az a 49 éves pápai nő, aki több tízmilliót csalt ki áldozataitól.

2023. Szeptember 29. 21:37, péntek | Helyi

Kigyulladt egy rakodógép Takácsinál

A tűz egy kockabálát is elért.