Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Augusztus 19. 19:04, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Ilyen időjárásra számítsunk a hosszú hétvégén

Ilyen időjárásra számítsunk a hosszú hétvégén

Folytatódik a napsütéses, jellemzően 30 Celsius-fok körüli meleg idő a hosszú hétvégén. Heves zivatarok nem várhatók, csak helyenként lehet záporeső - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Pénteken, augusztus 20-án a réteges gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható általában csapadék nélkül, ugyanakkor a Dunántúlon egy-egy futó zápor nem kizárt. A légmozgás mérsékelt lesz. Hajnalban 7-16, délután 26-30 fok lesz.

Szombaton is sok napsütés várható többnyire kevés gomoly-, illetve fátyolfelhővel. Elsősorban északkeleten, északon fordulhat elő záporeső. Néhol időnként megélénkül az északi-északnyugati szél. A minimumhőmérséklet 7 és 17 fok között valószínű. A nappali maximumok 26-30 fok között alakulnak.

Vasárnap is előfordulhat egy-egy zápor, de emellett napos időre lehet számítani kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban 8-18, a délutáni órákban 27-31 fokot mérhetnek - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.